GLOBALNA PROSLAVA MODERNOG GROOMINGA!

#STMNTSUMMIT JE KAO SUSRET SA NAJBOLJIM OBITELJSKIM OKUPLJANJEM IKAD! ODRŽAVAN ISTOVREMENO U DVA SVJETSKA GRADA - HAMBURG I LA - OVAJ MEĐUNARODNI EVENT JE BIO PRVI EVENT OD STMNT GROOMING GOODS; ZAJEDNIČKI STVARAN U STVARNOM VREMENU KAKO BI SPOJIO GLOBALNI TIM KREATORA I ŠIRU STMNT ZAJEDNICU KROZ MJEŠAVINU IMPRESIVNIH SESIJA I LOOK & LEARN SADRŽAJA.

POTAKNUT ZNANJEM I UMJETNOŠĆU PIONIRA MODERNOG BARBERINGA, POTKRIJEPLJEN VODEĆIM EDUKATORIMA U INDUSTRIJI - BERNHARD KOELBL, GLOBALNI VODITELJ EDUKACIJE I MISSY CROQUART, RAVNATELJ EDUKACIJE SAD - STMNT PROGRAM PREDVODI PUT U PROFESIONALNOM TRENIRANJU BARBERA I FRIZERA U SVIJETU.

Tijekom eventa, STMNT globalni kreatori - Julius Arriola AKA Julius Cvesar, Sofie Pok AKA Staygold i Miguel Gutierrez AKA Nomad Barber - zajedno su predstavili novi način kako bi ti dao svoj statement

Predstavljajući pravu umjetnost na sceni preko Look & Learn prezentacija, ovaj talentirani trojac podijelio je svoje traženo edukacijsko znanje i insajderske savjete i trikove, izlagajući zadnje tehnike šišanja i savjete o proizvodima na živim modelima - sve snimano da bude pogodno za tvoje gledanje.

STMNT JE IZNAD PROIZVODA. TO JE ŽIVOTNI STIL.

Uz bok trening programu, uživaj u motivirajućem sadržaju iza scene i ekskluzivnom pogledu na STMNT trend prognozu za 2022 - i ako to nije bilo dovoljno - otiđi iznad proizvoda sa relevantnim razgovorima o stilu života od inspirativnih gostujućih govornika kako bi potpuno zaokružio holističko edukacijsko iskustvo.

Potpuno uranjajući sebe u sve što #STMNTSUMMIT ti ima ponuditi otići ćeš prepun jedinstvenog uvida u industriju i dubokog razumijevanja STMNT Grooming Goodsa - i što je najvažnije - samouvjerenosti i vještine za #MAKEYOURSTMNT u svom svakidašnjem poslu.

You need to accept cookies to play this video

I, jesi li spreman pridružiti se globalnoj zajednici pokretača i naučiti kako podignuti razinu svoje igre? Zabilježeni STMNT Look & Learn webinar ti je sada dostupan da zaroniš duboko u stvaranje punog izgleda - od A do Z!

Poveži se za zajednicom i ponovno posjeti sadržaj sesije uživo preko @STMNTGROOMING na Instagramu - samo provjeri kroz naglašene priče spremljene na vrhu stranice!

BUDI INSPIRIRAN SA TRI RAZNOLIKA IZGLEDA, IZRAĐENA OD STMNT GLOBALNIH KREATORA KAKO BI DONIJELI JEDINSTVENI ŠTIH U FOKUS SA DETALJIMA PROIZVODA, TEKSTUROM I ASPEKTIMA ŽIVOTNOG STILA KREIRANIH DA MOTIVIRAJU.

MIGUEL‘S LOOK:

#TEXTUREDFRINGE

PRIJE
IZBOR PROIZVODA
ZAVRŠNI IZGLED

JULIUS‘ LOOK:

#THESHULLET

PRIJE
IZBOR PROIZVODA:
ZAVRŠNI IZGLED

SOFIE‘S LOOK:

#SHADOWBRUSHBACK

PRIJE
IZBOR PROIZVODA:
ZAVRŠNI IZGLED
#MAKEYOURSTMNT
EDUKACIJA