U POZADINI BRANDA

Primjenjujući pristup istinske suradnje, oblikovali smo brand koji je više od samih proizvoda. Brand sa svrhom. To je naš statement.

STMNT njega

Istraži raznolikost, liniju od 5 proizvoda dizajniranu da stvori savršenu podlogu za styling - bilo da si u salonu, barbershopu ili kod kuće.

STMNT JULIUS CVESARA

signature
@juliuscaesar

UPOZNAJ JULIUS CVESARA

"Veličina dolazi iz srčanosti kojom izražavamo naša uvjerenja."

- JULIUS CVESAR: Barber, Edukator & Kreativni Direktor

JULIUS CVESAR‘S STYLING COLLECTION

"Sjaj, mat i sve između toga; Razvio sam svoju kolekciju kako bih isporučio različite performanse, bez obzira da li ste u salonu ili na snimanju." 

– JULIUS CVESAR

STAYGOLD STMNT

signature
@staygold31

UPOZNAJ STAYGOLD

“U umjetnosti slobodne forme možemo učiniti toliko toga kao barber. Pomoglo mi je na toliko načina da se unaprijedim dok se povezujem s različitim ljudima i nadahnućem iz cijelog svijeta. "

- STAYGOLD: Nagrađivani barber, edukator i content creator

STAYGOLD KOLEKCIJA

"Moja predanost osobnom rastu i tehničkom usavršavanju ogleda se u mojim formulama, svaka s jedinstvenim kvalitetom; puderi, vlakna i transformirajuće teksture."

- STAYGOLD

NOMAD BARBER STMNT

signature
@nomadbarber

UPOZNAJ NOMAD BARBERA

“Putovanje svijetom nadahnjuje me u mojem zanatu i stvaranju. Prigrlite nepoznato i pustite da putovanje postane dio vas. "

- NOMAD BARBER: Putujući barber, fotograf i filmaš

NOMAD BARBEROVA KOLEKCIJA

"Moja globalna perspektiva omogućila mi je usavršavanje niza klasičnih proizvoda; sprej, pomada i claya, nadograđenih za današnje potrebe groominga."