Globalna proslava modernog groominga!

#STMNTSUMMIT je kao susret sa najboljim obiteljskim okupljanjem ikad! Održavan istovremeno u dva svjetska grada - Hamburg i LA - ovaj međunarodni event je bio prvi event od STMNT Grooming Goods; zajednički stvaran u stvarnom vremenu kako bi spojio globalni tim kreatora i širu STMNT zajednicu kroz mješavinu impresivnih sesija i Look & Learn sadržaja.

Potaknut znanjem i umjetnošću pionira modernog barberinga, potkrijepljen vodećim edukatorima u industriji - Bernhard Koelbl, globalni voditelj edukacije i Missy Croquart, ravnatelj edukacije SAD - STMNT program predvodi put u profesionalnom treniranju barbera i frizera u svijetu.

Tijekom eventa, STMNT globalni kreatori - Julius Arriola AKA Julius Cvesar, Sofie Pok AKA Staygold i Miguel Gutierrez AKA Nomad Barber - zajedno su predstavili novi način kako bi ti dao svoj statement

 

Predstavljajući pravu umjetnost na sceni preko Look & Learn prezentacija, ovaj talentirani trojac podijelio je svoje traženo edukacijsko znanje i insajderske savjete i trikove, izlagajući zadnje tehnike šišanja i savjete o proizvodima na živim modelima - sve snimano da bude pogodno za tvoje gledanje.

STMNT je iznad proizvoda. To je životni stil.

Uz bok trening programu, uživaj u motivirajućem sadržaju iza scene i ekskluzivnom pogledu na STMNT trend prognozu za 2022 - i ako to nije bilo dovoljno - otiđi iznad proizvoda sa relevantnim razgovorima o stilu života od inspirativnih gostujućih govornika kako bi potpuno zaokružio holističko edukacijsko iskustvo.

 

Potpuno uranjajući sebe u sve što #STMNTSUMMIT ti ima ponuditi otići ćeš prepun jedinstvenog uvida u industriju i dubokog razumijevanja STMNT Grooming Goodsa - i što je najvažnije - samouvjerenosti i vještine za #MAKEYOURSTMNT u svom svakidašnjem poslu.

I, jesi li spreman pridružiti se globalnoj zajednici pokretača i naučiti kako podignuti razinu svoje igre? Zabilježeni STMNT Look & Learn webinar ti je sada dostupan da zaroniš duboko u stvaranje punog izgleda - od A do Z!

Poveži se za zajednicom i ponovno posjeti sadržaj sesije uživo preko @STMNTGROOMING na Instagramu - samo provjeri kroz naglašene priče spremljene na vrhu stranice!

Budi inspiriran sa tri raznolika izgleda, izrađena od STMNT globalnih kreatora kako bi donijeli jedinstveni štih u fokus sa detaljima proizvoda, teksturom i aspektima životnog stila kreiranih da motiviraju.

Miguel‘s Look:

#TexturedFringe

Julius‘ Look:

#TheShullet

Završni izgled

Sofie‘s Look:

#ShadowBrushback