Skip to Content

ARTIST PROMOTION 2023:
STMNT X VIDAM COMMUNITY EDITION

STMNT JE BREND KOJI JE VIŠE OD SAMOG PROIZVODA. BREND SA SVRHOM. MI SMO ZAJEDNICA KOJA SE ZALAŽE ZA ONO U ŠTO VJERUJEMO. UPRAVO IZ TOG RAZLOGA VAM PREDSTAVLJAMO ARTIST PROMOTION 2023, GDJE SMO UDRUŽILI SNAGE S VIDAMOM I STMNT ZAJEDNICOM.

ISTINSKO ZAJEDNIČKO STVARANJE!

„Što barberima predstavlja barbering?“ Odgovarajući na ovo pitanje, STMNT zajednica podijelila je svoja razmišljanja i ideje o ovoj temi. VIDAM je njihove odgovore pretvorio u umjetnosti u obliku zajednički kreiranog dizajna. Taj dizajn predstavlja što barbering znači svakom sudioniku oslikan kroz oči umjetnika koji je ideje prelio u završni vizual.

O VIDAMU

VIDAM (@vidamstudio) je mađarski ilustrator i umjetnik sa sjedištem u Berlinu, dio je internacionalne street art zajednice pod nazivom THE WEIRD.

VIDAM je razvio vlastiti umjetnički izričaj na muralima i ilustracijama koji je iznimno prepoznatljiv, a referira se na „kubistički pop surealizam“ – na zaigran način, gdje predmet njegovog rada prvenstveno prikazuje ilustrirana iskustva iz vlastitog života.

"BARBERING JE BILA MOJA VEZA S UMJETNOŠĆU. BIO JE TO NAČIN DA PRONAĐEM TKO ŽELIM BITI I OMOGUĆIO MI JE DA PRONAĐEM SVOJ GLAS KAD GA JOŠ NISAM IMALA."

– Sofie (@staygold31)

"BARBERING ZNAČI IZRAŽAVANJE. TO JE IZRAZ MOJE UMJETNOSTI I OSOBNOSTI."

– Attila (@attila.can)

"BARBERING ZNAČI DIJELJENJE, NE SAMO ZNANJA, VEĆ USPONA I PADOVA. MOŽEMO BITI ZAJEDNICA KOJA GRADI JEDNA DRUGE NA POTPUNO NOVOJ RAZINI."

– Bendotti (@bendottibarbershop)

#MAKEYOURSTMNT
EDUKACIJA