Skip to Content


DOBRODOŠLI NA DUGOOČEKIVANO 2. IZDANJE #STMNTSUMMITA. OVAJ IMPRESIVNI DOGAĐAJ ODRŽAO SE TIJEKOM LIPNJA 2022. U DINAMIČNOM BERLINU, PRUŽAJUĆI DUGOOČEKIVANI KONTAKT LICEM U LICE I PROFESIONALNU RAZMJENU UMJETNOSTI I ZNANJA BARBERA I FRIZERA. OVO IZNIMNO EDUKATIVNO ISKUSTVO BILO JE ISPUNJENO INSPIRACIJOM, SLAVLJEM, KREATIVNOŠĆU I LOOK&LEARN PREZENTACIJAMA.

"#STMNTSUMMIT SE UISTINU POZICIONIRAO KAO GODIŠNJI DOGAĐAJ U INDUSTRIJI FRIZERSTVA I PONOSAN SAM NA NAŠ TIM KOJI JE NEUMORNO RADIO NA STVARANJU ISKUSTVA KOJE ZADOVOLJAVA SVE POTREBE OVE RASTUĆE ZAJEDNICE."

BERNHARD KOELBL, GLOBAL HEAD OF EDUCATION

GLOBALNO SLAVLJENJE MODERNOG GROOMINGA

POTAKNUT OD STRANE NAŠIH STMNT KREATORA, STRUČNJAKA U INDUSTRIJI I GOSTUJUĆIH GOVORNIKA INSPIRATIVNOG BERLIN STREET ART COLLECTIVE, OVAJ #STMNTSUMMIT JE PRIKAZAO POTPUNI PREGLED ONOGA ŠTO STMNT GROOMING PROIZVODI DONOSE BARBERIMA, FRIZERIMA I NJIHOVIM KLIJENTIMA. OD INPIRACIJE I INOVACIJE DO OBRAZOVANJA I STRUČNOSTI, NAJNOVIJI MODNI TRENDOVI I PREGLED INDUSTRIJE SU PREDSTAVLJENI KAKO BI PRUŽILI ZAJEDNICI OSNOVNO RAZUMIJEVANJE DANAŠNJEG GROOMING SVIJETA.

MISIJA USPJEŠNO DOVRŠENA

NAKON PROMATRANJA KAKO KOSA PADA NA POD I USVAJANJA NAJSUVREMENIJIH TEHNIKA, PUBLIKA JE BILA POZVANA U MIGUEL-OV BARBERSHOP - NOMAD BARBER - U KREUZBERGU, URBANOM DIJELU U SRCU BERLINA. OVAJ PROSTOR BIO JE SAVRŠENO OKRUŽENJE ZA ZAJEDNICU DA SE POVEŽE S NAŠIM TALENTIRANIM TIMOM STMNT KREATORA I GOSTUJUĆIH GOVORNIKA.

#STMNTSUMMIT NUDI SAVRŠENU KOMBINACIJU INSPIRATIVNIH SESIJA UŽIVO, DIGITALNIH PRIČA I TAJNI IZA KULISA.

TO ZNAČI DA ČAK I AKO NISTE PRISUSTVOVALI DOGAĐAJU, SVA UMJETNOST I TEHNIKE SU SPREMLJENI I ČEKAJU VAS DA UŽIVATE KROZ UČENJE NA DALJINU. UHVAĆENI SU I RAZLIČITI INSPIRATIVNI TRENUTCI I PODIJELJENI SU UŽIVO PUTEM INSTAGRAMA KAKO BI ŠIROJ ZAJEDNICI POKAZALI ŠTO SVE #STMNTSUMMIT MOŽE PONUDITI.; POVEŽITE SE SA ZAJEDNICOM I PONOVNO POSJETITE LIVE SESIJE NA @STMNTGROOMING - PRONAĐITE ISTAKNUTE PRIČE SPREMLJENE NA VRHU NAŠE INSTAGRAM STRANICE!

You need to accept cookies to play this video

POGLEDAJTE #STMNTSUMMIT SHOWREEL!

STMNT JE VIŠE OD PROIZVODA. TO JE STIL ŽIVOTA.

VODIMO VAS IZA KULISA, DONOSIMO VAM DOJMOVE IZA POZORNICE #STMNTSUMMIT

You need to accept cookies to play this video

NAUČITE KAKO OZBILJNO UNAPRIJEDITI SVOJE POSLOVANJE SA SVIM DETALJIMA IZ EVENTA PRENESENIH U LOOK & LEARN WEBINAR, PRIPREMLJENOG ZA VAS DA USVOJITE SVE DETALJE IZGLEDA! PRIDRUŽITE SE MOVERS & SHAKERS I POVEŽITE SE SA STMNT ZAJEDNICOM NA INSTAGRAMU, @STMNTGROOMING

JESTE LI SPREMNI UNIJETI INOVATIVNA ŠIŠANJA I STILOVE U SVOJ SALON? PRONAĐITE INSPIRACIJU U TRI JEDINSTVENA IZGLEDA, SVAKOG IZRAĐENOG OD STMNT GLOBALNOG TIMA KREATORA, KAKO BI SE NAJNOVIJI TRENDOVI STAVILI U FOKUS.

JULIUS‘ LOOK:

#NEONOSTALGIA

BEFORE
IZBOR PROIZVODA:
FINAL LOOK

SOFIE'S LOOK:

#HEARTTHROB

BEFORE
IZBOR PROIZVODA:
FINAL LOOK

MIGUEL'S LOOK:

#URBANEDGE

BEFORE
IZBOR PROIZVODA:
FINAL LOOK
#MAKEYOURSTMNT
EDUKACIJA