Skip to Content

PREDSTAVLJAMO 3. IZDANJE #STMNTSUMMIT! OVOGODIŠNJE PREDSTAVLJANJE UMJETNOSTI BARBERINGA I EDUKACIJE S KREATORIMA I AMBASADORIMA KOJI SU SE OKUPILI OKO BRENDA KOJI JE VIŠE OD SAMOG PROIZVODA. OVAJ UZBUDLJIV I IMPRESIVAN DOGAĐAJ ODRŽAO SE U LIPNJU 2023. GODINE U HAMBURGU U NJEMAČKOJ.

VODILA GA JE IKONA INDUSTRIJE KEVIN LUCHMUN – NAGRAĐIVANI BARBER SA SJEDIŠTEM U LONDONU, MUŠKI STILIST I FOTOGRAF – KEVIN JE PUBLIKU VODIO KROZ CIJELI NIZ EDUKATIVNIH I INSPIRATIVNIH ISKUSTAVA, UKLJUČUJUĆI:

  • KORIŠTENJE TIKTOKA UNUTAR BARBERINGA S GOSTOM PREDAVAĆEM DENIZOM ANIĆEM
  • PANEL RASPRAVA O ŽENSKIM SNAGAMA UNUTAR INDUSTRIJE S POZNATIM BARBERIMA CAT I KLAUDIOM
  • POSEBNA PREZENTACIJA FRIZURE VLASNIKA FRIZERSKOG SALONA KEVINA BOONA S NJEGOVOM 'UNDERWATER' REVIJOM
  • UVOD U NAJNOVIJE STMNT PROIZVODE ZA NJEGU OD NAŠIH STMNT KREATORA, JULIUSA ARRIOLE ZVANOG JULIUS CVESAR, SOFIE POK ZVANE STAYGOLD I MIGUELA GUTIERREZA ZVANOG NOMAD BARBER
  • INTERPRETACIJE NAJNOVIJIH STMNT LOOKOVA, STILIZIRANIH UŽIVO NA POZORNICI

 

ŠTO BARBERIMA PREDSTAVLJA BARBERING?

OVO JE BILA GLAVNA TEMA #STMNTSUMMIT-A 2023., NA KOJU SU UPRAVO BARBERI IZ ZAJEDNICE DALI ODGOVOR I PODIJELILI SVOJE PRIČE O TOME ŠTO BARBERIMA PREDSTAVLJA BARBERING. SVE JE ZABILJEŽIO URBANI UMJETNIK VIDAM KROZ VIZUAL KOJI SE RAZVIJAO KAKO JE DOGAĐAJ ODMICAO. OVAJ UZBUDLJIVI KONCEPT PREDSTAVLJA SLJEDEĆU PROMOCIJU STMNT ARTIST EDITIONA KOJI DONOSI POTPUNO JEDINSTVEN, ZAJEDNIČKI KREIRAN DIZAJN.

IMAJTE FOKUS, ŠIŠAJTE, KREIRAJTE LOOKOVE, UDRUŽITE SE

#STMNTSUMMIT OKUPIO JE GLOBALNE BARBERE I PREDSTAVIO MODNE TRENDOVE ZAJEDNO S VISOKOUČINKOVITOM SNAGOM LINIJE PROIZVODA GROOMING GOODS. INSPIRIRANI SMO NAŠIM GLOBALNIM STMTN KRETORIMA. SVAKI OD NJIH PREDSTAVIO JE DOJMLJIV STMNT LOOK, DOK JE RAZGOVARAO O KORIŠTENJU NAJNOVIJIH STMNT PROIZVODA ZA NJEGU I STILIZIRANJE. ZA JULIUSA CVESARA, RADI SE O UZIMANJU U OBZIR CJELOKUPNOG LIFESTYLEA KLIJENTA I OBAVEZA PREMA KOSI. ZA STAYGOLD, RADI SE O SPOSOBNOSTI KOMBINIRANJA PROIZVODA SVAKOM POJEDINCU I NJEGOVOM LOOKU. ZA NOMAD BARBERA RADI SE O OSIGURAVANJU AUTENTIČNOSTI OSOBE.

"STMNT JE LIFESTYLE BREND KREIRAN OD BARBERA I KOJI SE RAZVIJA ZAJEDNO SA ZAJEDNICOM. IZNIMNO SMO PONOSNI ŠTO SVAKE GODINE, OSIM NOVITETA, MOŽEMO PREDSTAVITI NAJNOVIJE TRENDOVE."

- BERNHARD KOELBL, GLOBALNI VODITELJ EDUKACIJE

OVE IMPRESIVNE PREZENTACIJE DODATNO SU POTAKNULE DOPRINOS ZAJEDNICE I POTICAJ ZA STMNT GROOMING GOODS, NAGLAŠAVAJUĆI KAKO JE STMNT BREND KOJI JE VIŠE OD SAMOG PROIZVODA. INSPIRATIVNA KREATIVNOST KAO DOMINO EFEKT MODERNOG GROOMINGA I DALJE SE OSJEĆA DILJEM SVIJETA.

ODLIČNA ZABAVA. TIMSKI RAD. VRHUNSKE VJEŠTINE

EDUKACIJA I SURADNJA U NAŠOJ SU SRŽI. NAKON ŠTO SU SVA INSPIRACIJA I KREATIVNOST APSORBIRANI, DRUGI DAN #STMNTSUMMIT-A PREPUŠTEN JE ZAJEDNICI KAKO BI ODRŽALA RADIONICU UŽIVO, USREDOTOČENU NA NAJNOVIJE BARBER TEHNIKE I NARAVNO, STVARANJE SADRŽAJA.

LOKALNI STMNT AMBASADORI RADILI SU U TIMOVIMA PO DVOJE LJUDI KAKO BI KREIRALI KULTNI TOTAL LOOK NA SVOM MODELU; KORISTEĆI CIJELI ASORTIMAN STMNT GROOMING GOODS, KOJI SADA UKLJUČUJE STMNT GEL, DEFINITION SPRAY I CURL CREAM.

NAKON ŠTO SU KREIRANI ENERGIČNI LOOKOVI, SVE JE ZABILJEŽENO TIJEKOM VRHUNSKOG EDITORIJALA I SNIMANJA NA TIKTOKU GDJE SU MODELI DOISTA OŽIVJELI – IZRAŽAVAJUĆI SVOJE JEDINSTVENE OSOBNOSTI UZ ZAOKRET KOJI STVARA STMNT. BUDUĆI DA JE RIJEČ O GLOBALNOM BRENDU  S AMBASADORIMA I MODELIMA IZ CIJELOGA SVIJETA, KONAČNI SU LOOKOVI ZAISTA BILI RAZNOLIKI – SAVRŠENO ISTIČUĆI VISOKOUČINKOVITE FORMULE UNUTAR STMNT GROOMING GOODSA U RAZLIČITIM TEKSTURAMA KOSE.

POGLEDAJTE NAŠU GALERIJU SLIKA S DOGAĐAJA I INSPIRIRAJTE SE ZA #MAKEYOURSTMNT!

#STMNTSUMMIT SESIJE UŽIVO, TAJNE BACKSTAGEA I DIGITALNE PRIČE SADA SU DOSTUPNE:

PRONAĐITE INSPIRACIJU ZA UNAPRIJEĐENJE SVOJIH GROOMING VJEŠTINA ZA UČENJE OD KUĆE. NIZ INSPIRATIVNIH TRENUTAKA SNIMLJENO JE I PODIJELJENO UŽIVO PUTEM INSTAGRAMA KAKO BI SE ŠIROJ ZAJEDNICI DAO UVID U OVOGODIŠNJI#STMNTSUMMIT DOGAĐAJ. POVEŽITE SE SA ZAJEDNICOM I PONOVNO POSJETITE SESIJE UŽIVO PUTEM @STMNTGROOMING – POGLEDAJTE NAJNOVIJE ISTAKNUTE PRIČE SPREMLJENE NA VRHU NAŠE INSTAGRAM STRANICE!

Julius CvesarStay GoldNomad BarberKevin LuchmunKevin BoonKlaudia CiesielskaKatharina Bullach AKA Cat

#MAKEYOURSTMNT
EDUKACIJA